bismillah.png-kuranbahcesi.blogspot.com



DEĞERLİ ZİYARETÇİLERİMİZ;


Kur'an Bahçesi Web Siteme Hoş Geldiniz...


Hiç bir videodan veya öğreti araçlarından maddi ve manevi bir beklentim yoktur.

İnsanlarımızın dini ihtiyaçlarına hizmet etmek, bu dünyada manevi yönden daha iyi bir hayat yaşamasını sağlamak ve ebedi mekanı olan ahiret hayatına yardımcı olmak ve bir nebze olsun Yüce Allah'ın C.C. rızasını kazanmaktan başka beklentim yoktur. 

Kur'an Bahçesi sitesinin amacı; çeşitli hafızların sesinden Kur`an videolarını güzel insanımıza ulaştırmayı kolaylaştırmak, her gün daha da gelişen iletişim sayesinde kuran öğrenmek isteyenlerin ve dinini daha iyi öğrenmek isteyen güzel insanlarımıza tüm dini ve manevi konularda katkıda bulunmak için eğitim videolarına yer vererek bilgiye ulaşımını kolaylaştırmak ve bu sayede Yüce Allah'ın C.C. rızasını kazanmaktır. 

Dünya`nın en büyük mealli Kur`an-ı Kerim videolarına, tefsirlerine Kur'an öğrenmek isteyenlerin aradığı  kuran öğrenme videolarına, tecvid kurallarına ilahilere, kasidelere, mevlid ve kuran tilavetlerine web sitemden ve youtube kanalımdan ulaşabilirsiniz.

Kur`an videolarına ulaşmak için lütfen sitemizi ve youtube kanalını ziyaret ediniz  veya abone olunuz.

Kur'an Bahçesi; insanlarımızın imanı, kökeni, kültürü veya ırkına bakmaksızın herkes için barış, adalet ve uyumu savunmaktadır ve desteklemektedir.

İstifade edeceğinizi ümit ederek, sadece Allah rızası için hazırlanan bu sitenin sorumlularına dualarınızda yer vermenizi temenni ediyorum.

Çalışmamın, Kur’an öğrenme sürecine olumlu katkılar sağlamasını ve Kur’an'la kalıcı bir dostluğa rehberlik etmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ederim.


Gayret bizden muvaffakiyet Allah'tandır.


Sevgi ve saygılarımla,

Cahit SOYMAN